Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Recruitment (ROMYN)

Samenwerking ROS Managementregie en ROMYN Recruitment

Sinds begin 2021 werken ROS Managementregie en ROMYN Recruitment intensief samen. Deze samenwerking is ontstaan vanuit het idee dat de expertises en jarenlange ervaring van beide organisaties erg goed op elkaar aansluiten. De ervaring leert dat een recruitmentvraagstuk vaak gepaard gaat met een organisatievraagstuk. Dat is ook logisch.

Wanneer je wijzigingen aan wilt brengen aan je team, dan hoort daar vaak ook een nieuwe spelopvatting bij. Andersom is het ook zo dat als je het spel op een andere manier wilt spelen, dat je waarschijnlijk ook een ander type speler aan je team wilt toevoegen. Zo werkt het binnen iedere teamsport en, als je het ons vraagt, ook binnen iedere organisatie.

Door als ROS Managementregie en ROMYN Recruitment samen te werken, kunnen we organisaties helpen met zowel de personele samenstelling als de manier waarop de organisatie het best tot zijn recht komt. Onze ervaren consultants staan u met raad en daad bij om uw organisatiestrategie (weer) scherp te krijgen, de financiering rond te maken of te sturen op waardecreatie voor uw onderneming.

We zijn er voor u bij de grote sprongen vooruit, zoals fusies en overnames, én we zijn er voor u als het minder gaat: bijvoorbeeld in geval van reorganisaties of corporate recovery. Daarnaast vinden we voor u de beste professionals, van starters tot interim professionals tot senior management, directie en bestuursniveau, om al die veranderingen bestendig te maken.

Geen half werk dus, als u met ROS én ROMYN in zee gaat. Integendeel, juist door onze samenwerking, gedeelde visie en waarden en een integrale oplossing, komt u écht verder.

Klik op onderstaande button voor de website van ROMYN Recruitment

Onze Experts

Marleen Wallerbosch

Directeur ROMYN Recruitment