Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Even voorstellen: Anniek Corporaal

Het ROS Managementregie-team is aan het groeien. We verwelkomden eerder al een aantal nieuwe collega’s en zijn een strategisch partnership aangegaan met ROS Financieringsadvies en ROMYN Recruitment. Sinds april hebben we nog meer versterking in ons team: Anniek Corporaal is er ad interim bij gekomen als content & communicatie specialist. 

Anniek weet in korte tijd richting te bepalen, een structuur neer te zetten en mensen te inspireren om mooie content te maken. Een beetje alpha, een beetje beta, noem het gamma: met één bachelor, drie masters, en bijna twintig jaar internationale werkervaring voor grote corporates, non-profit en not-for-profit, is ze creatief en daadkrachtig sparring partner voor diverse opdrachtgevers en laat ze het moeilijke makkelijk lijken.

Werkte voorheen voornamelijk in media, finance, risk en luchtvaart, maar zet zich steeds vaker in voor organisaties met een maatschappelijk doel. Haar grote liefde is schrijven: wat tijdens haar studie Nederlands begon met interviews voor gruizige metalblaadjes resulteerde onlangs in haar eerste roman (Popover).

Anniek, welkom!