Even voorstellen: Roy Nieland

Home > Even voorstellen: Roy Nieland

Roy is 25 jaar geleden begonnen bij de ABN AMRO Bank. Hierna heeft hij diverse rollen bij verschillende banken vervuld binnen de grootzakelijke dienstverlening. De laatste 10 jaar heeft Roy bij de afdeling bijzonder beheer van de Rabobank gewerkt, waar hij grootzakelijke klanten heeft begeleid bij tegenslagen, met als doel ze weer op de rit te krijgen.

Per 1 februari sluit Roy zich aan bij ROS. Hij is een allround financieel specialist. Of het nu gaat om recovery, financieringsvraagstukken of fusies en overnames: hij heeft op al deze onderwerpen de nodige ervaring en netwerken opgebouwd. En dat is wellicht net zo belangrijk voor u. Bent u benieuwd hoe Roy uw bedrijf kan helpen? Bel dan: 06-19011418.

Welkom Roy, we kijken uit naar de samenwerking!

Na 25 jaar is het tijd om de bancaire sector te verruilen voor een ondernemende organisatie, waar ik nauw contact heb met mijn klanten. Op die manier hoop ik een duurzame relatie op te bouwen met ondernemers. Ik ga mijn kennis en ervaring inzetten om ondernemers en bedrijven persoonlijk te begeleiden en ze een stap verder te helpen. Dat maakt mijn werk zo leuk!Roy Nieland