Ford dealer Sutherland neemt vestigingen Leeuwarden en Sneek van Ford Wensink over

Home > Ford dealer Sutherland neemt vestigingen Leeuwarden en Sneek van Ford Wensink over

Dé Ford-dealer in Friesland

Met ingang van 1 januari 2022 neemt Ford Sutherland de dealeractiviteiten van Wensink Ford over in de plaatsen Leeuwarden en Sneek. Ford Sutherland is met haar vestigingen in Heerenveen, Drachten, Joure, Wolvega en Gorredijk reeds een bekende speler in de provincie Friesland.

Met deze overname wordt Ford Sutherland dé dealermaatschappij voor Ford in de provincie Friesland. Sutherland krijgt vanuit de importeur alle vertrouwen om het dealerschap in Friesland voort te zetten en verder uit te bouwen. In Leeuwarden zal Sutherland een nieuwe locatie betrekken. In Sneek blijven zij werkzaam vanaf dezelfde locatie.

Wij zijn trots dat we Danny Sutherland mochten begeleiden in dit overnametraject. Het doel was helder, maar de contouren hebben we samen ingetekend. Danny Sutherland: “Ik heb de samenwerking met ROS Managementregie als zeer prettig ervaren. ROS heeft ons zeer professioneel begeleid in het proces.”

Wij feliciteren beide partijen met deze mooie transactie en bedanken Danny Sutherland voor het in ons gestelde vertrouwen.