ROS Financieringsadvies is een feit!

Home > ROS Financieringsadvies is een feit!

ROS Managementregie en Imove-consultancy slaan de handen in één en gaan samen verder onder de naam ROS Financieringsadvies. Met deze samenwerking voegt ROS een vijfde onderdeel toe aan haar dienstverlening, namelijk financieringsadvies op een zeer breed vlak. Een mooie aanvulling op de bestaande werkzaamheden van:
• Organisatieveranderingen & Human Development
• Verkoop, fusie & overname
• Recovery
• Reorganisaties

Imove-consultancy

Imove-consultancy is vorig jaar opgericht door Arjan Terlouw die na een carrière van ruim 20 jaar in de bancaire sector als zelfstandige verder is gegaan. Afgelopen jaar zijn er diverse mooie transacties gedaan op uiteenlopende gebieden. Van crowdfunding tot commercieel vastgoed en van werkkapitaalfinancieringen naar bedrijfsovernames met behulp van Informal Investors.

Samenwerking

Centraal staat het realiseren van oplossingen voor klanten. Deze aanpak past zeer goed bij ROS Managementregie die dezelfde filosofie hanteert. Niet alleen de werkzaamheden en de klantbenadering passen goed bij elkaar. Ook de netwerken sluiten goed op elkaar aan. Daarnaast is er sprake van een goede klik tussen de diverse personen die elkaar al 10 jaar kennen, wat de samenwerking alleen maar versterkt !

Met de combinatie van Arjan als financieringsregisseur en het team en de ervaringen van ROS kunnen we kleine en grote opdrachten aan. Hierdoor kunnen we op financieringsgebied van beide kanten onze dienstverlening nog verder verbeteren voor onze gezamenlijke klanten.

We hebben alle vertrouwen in de samenwerking waarbij bestaande en nieuwe klanten meer dan welkom zijn om te sparren over hun financieringsvraagstuk. Dus als u mooie plannen heeft voor uw bedrijf en daar een financiering voor nodig hebt, neem dan contact met ons op!