ROS Managementregie begint samenwerking met ROMYN Recruitment

Beter inspelen op de vragen van de markt door matchmaking onderdeel te maken van het antwoord

ROS Managementregie gaat een duurzame samenwerking aan met ROMYN Recruitment. In het verlengde van onze jarenlange ervaring op het gebied van organisatieadvies en -ontwikkeling op tal van vlakken, willen we onze opdrachtgevers nog beter helpen. Afgelopen maanden hebben we samen met ROMYN Recruitment gewerkt aan de kaders van wat een succesvolle samenwerking belooft te worden door onze expertises aan elkaar te verbinden.

Recruitment en organisatieadvies gaan van nature hand in hand. Adviestrajecten leveren vaak een instroomvraag op en recruitmenttrajecten leggen vaak onderliggende organisatievraagstukken bloot. Daardoor is de samenwerking van ons met ROMYN Recruitment van bijzondere toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, maar zoeken actief naar mogelijkheden om elkaar te versterken. We zijn ook blij te melden dat we elkaar op het gebied van kernwaarden en visie goed vinden. Een persoonlijke, transparante aanpak blijft ons handelsmerk.

ROS Managementregie en ROMYN Recruitment zijn actief vanuit drie vestigingen (Eibergen, Deventer en Zutphen) en hebben de ambitie om op korte termijn een vierde vestiging in Arnhem te openen. ROS en ROMYN zijn en blijven in heel Nederland actief.

ROS Managementregie (opgericht in 1996) ondersteunt organisaties bij reorganisaties, verandertrajecten, human development, verkoop, fusies en overnames, herstructurering, quickscans, bijzonder beheer en Financieringsadvies.

ROMYN Recruitment stond tot begin dit jaar bekend als Wallerbosch Recruitment en Advies. Onze samenwerking heeft geleid tot een nieuwe positionering die onze samenwerking goed omvat. ROMYN Recruitment heeft meer dan 16 jaar ervaring in werving en selectie, interim management en executive search. ROMYN is gespecialiseerd in HBO/WO opgeleide starters, professionals, managers en directie binnen de vakgebieden Finance, Legal, Support, Marketing en Communicatie en Human Resources.

Meer weten over deze samenwerking en op welke manier recruitmentvraagstukken hand in hand kunnen gaan met organisatieadvies? Bekijk dan onze expertise pagina.