Jubileummagazine

Home > Jubileummagazine

 

Jubileummagazine

Mark studeerde agrarische economie en bedrijfskunde aan de Wageningen Universiteit en kwam via een stage bij het Europees Parlement terecht bij het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA. Een glansrijke carrière volgde, met een kortstondig promotietraject in combinatie met een stichting onder leiding van Herman Wijffels, werk voor o.a. Interpolis en LTO, en vervolgens adviesklus na adviesklus. Hier haakte Mark maar al te graag vakgenoten aan: “Ik wil mensen om me heen hebben en zit liever niet ergens alleen op een kantoortje.”

In 1996 werd ROS Managementregie geboren en vele indrukwekkende trajecten met fijne klanten volgden. Wij vierden ons 25-jarig jubileum. Dit bijzondere jaar sloten wij af met een jubileummagazine met o.a. de geschiedenis van ROS door Mark, maar onze collega’s komen aan bod en natuurlijk klanten met prachtige verhalen over ondernemerschap. Veel leesplezier!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.