Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

ROS Managementregie bestaat 25 jaar!

Veearts, dat wilde Mark Geessink als kind ooit worden. Maar na een korte stage in de koeienstal, kwam hij er achter dat zijn talent op een ander vlak lag. Gelukkig maar, anders was ROS Managementregie er niet geweest.

Mark studeerde agrarische economie en bedrijfskunde aan de Wageningen Universiteit en kwam via een stage bij het Europees Parlement terecht bij het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA. Een glansrijke carrière volgde, met een kortstondig promotietraject in combinatie met een stichting onder leiding van Herman Wijffels, werk voor o.a. Interpolis en LTO, en vervolgens adviesklus na adviesklus. Hier haakte Mark maar al te graag vakgenoten aan: “Ik wil mensen om me heen hebben en zit liever niet ergens alleen op een kantoortje.”

In 1996 werd ROS Managementregie geboren en vele indrukwekkende trajecten met fijne klanten volgden. Het team groeide gestaag, we gingen een strategisch partnership aan met ROS financieringsadvies en ROMYN Recruitment, en er staat nog veel meer op stapel.

Jubileumjaar

Hier heffen we natuurlijk graag een goed glas op. Dat moet nu nog virtueel, naar iedereen met wie we de afgelopen jaren zo succesvol hebben samengewerkt. Maar zodra het weer kan, nodigen we je graag uit om ook live te toosten op 25 jaar succes. And counting!