ROS schiet de top 5 in!

Home > ROS schiet de top 5 in!

ROS Managementregie blikt terug op een bijzonder 2020, waarin de Coronapandemie ons allemaal overviel, maar er ook mooie deals gesloten werden. Ten opzichte van voorgaande jaren heeft ROS in 2020 groei weten te realiseren in zowel het aantal transacties als de dealwaarde. De M&A-tak van ROS heeft in 2020 17 transacties begeleid tegenover 13 transacties in 2019. Een aantal waarmee ROS een plek in de top 5 in de M&A League-Tables zou verdienen!

ROS Financieringsadvies laat met 19 financieringen bijna een verdubbeling zien ten opzichte van het voorgaande jaar. 2019 was het jaar dat ROS Managementregie en Imove Consultancy besloten de handen in één te slaan en samen onder de naam ROS Financieringsadvies verder te gaan en dat heeft goed uitgepakt!

Wij bedanken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie opdrachten waar wij ons voor mochten inzetten. Ook in 2021 zetten wij ons graag voor u en uw bedrijf in! Onze ervaren en enthousiaste adviseurs begeleiden u graag bij diverse vraagstukken rondom bedrijfsovername, financieringen, reorganisatie, recovery en recruitment.