Sfeerimpressie 3e Cool Classic Challenge

Home > Sfeerimpressie 3e Cool Classic Challenge

Wat hebben we genoten van de 3e Cool Classic Challenge. Een rally met youngtimers en classic cars die we organiseren in samenwerking met Autobedrijf Arink en Hemstea Wijnen. Er reden dit jaar maar liefst 85 equipes mee en daarmee was het de grootste rally tot nu toe. Daarnaast was het, net als vorig jaar een zonovergoten dag. Kortom; kon niet beter!

We zijn dit jaar weer van gestart bij Loco Eten en Drinken in Lievelde met koffie en krentewegge, een welkomstwoord van Mark Geessink en toelichting van Martin Roosenboom op het routeboek. De route was uitgewerkt in topografische kaarten en bolletje-pijltje, uiteraard met de nodige instinkers. Om 09.31 uur reed de eerste auto uit de sportklasse onder de startboog door en hebben vervolgens een prachtige ochtendetappe gereden van ca. 100 kilometer, met een korte koffiestop bij Koffieboerderij Groot Nibbelink in Varsseveld.

 

Mark Geessink aan het woord.

Collega’s Nicole Kastrop en Marlies Rengers bij de inschrijftafel.

Arnold Hoogenhout en Muriël Tigchelaar rijden als eerste onder de startboog door.

 

Mede-organisator Heinz Arink tijdens de ochtendetappe.

Vanaf 12.30 uur stroomden de eerste auto’s binnen bij de Woodbrooke in Barchem, waar we hebben genoten van de lekkerste asperges uit de Achterhoek en natuurlijk het gebruikelijke broodje kroket. Het prachtige weer en de auto’s die geparkeerd  stonden op grasveld voor het restaurant zorgden voor een mooi entourage.

Sfeerimpressie van de lunch bij de Woodbrooke in Barchem.

Onze eigen collega Djuri Jámbor reed ook dit jaar weer mee.

ROS-collega Han van Beek onderweg naar de lunch.

Na de middagetappe van weer ongeveer 100 kilometer over de idyllische landweggetjes zijn we gefinished bij Trattoria Toscana in Lievelde. Daar hebben we afgesloten met een Italiaans diner en natuurlijk de prijsuitreiking.

Diner bij Trattoria Toscana in Lievelde.

 

De prijzentafel.

Sportklasse

Op de eerste plaats in de sportklasse zijn geëindigd Arnold Hoogenhout en Muriël Tigchelaar. Ze hebben een fantastische rit gereden en zijn de terechte winnaars.
René Nijboer en Ellis Fleer eindigden op de tweede plaats en Mike Kastrop en Pauline Louwman mochten de beker voor de derde plaats in ontvangst nemen.

Winnaars van de sportklasse Arnold Hoogenhout en Muriël Tichgelaar. ROS-collega Sophie mocht samen met Martin Roosenboom de prijzen uitreiken.

Tourklasse
Onze eigen collega Mark Geessink, heeft de tourklasse gewonnen met Bernhard Koeckhoven als navigator. Op de tweede plek zijn geëindigd Ronald Kempenaar en Cindy Lou Kempenaar. De derde plaats was voor Julia van den Broek en Pieter van den Broek.

Mark Geesink en Bernhard Koeckhoven namen de 1e prijs in de tourklasse in ontvangst.

Poedeltjes
Dit jaar hadden we voor twee equipes poedelprijzen. De eerste was voor Daniel Frenken en Urban Ebbers die hun best hebben gedaan, maar  als laatste eindigden in de sportklasse. Ook mochten Danielle en Frans Colthoff een poedeltje mee naar huis nemen. Zij kwamen met hun gele fiat 500 op de trailer over de finish.

Daniëlle en Frans Colthoff nemen de poedelprijs in ontvangst.

Allen, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!

En natuurlijk mogen we de grote winnaar stichting FEMI niet vergeten. We hebben met elkaar een bedrag van EUR 4.000,- verzameld! Een prachtig resultaat, wat weer ingezet gaat worden bij prachtige projecten.

Stichting FEMI neemt de cheque dankbaar in ontvangst.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onze deelnemers, crew, sponsoren en mede-organisatoren te bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Stay tuned, want de 4e Cool Classic Challenge wordt binnenkort gepland.

Foto’s door Niko Bloemendal van Bloemendal Fotografie.