Home > Team > Christian Derksen

Christian Derksen

Organisatieadviseur

Christian-Derksen-foto-prive-1-e1613565339973-360x300
Christian tennist vaak in zijn vrije tijd.

Werkervaring

Groot banken - domein zakelijk financieren adviseur functies o.a. financieringsspecialist, auditor, coach.

Opleiding

Financial Management aan de Universiteit van Tilburg & Bedrijfswaarderingen aan de Avance Plus.

Over mij

Christian woont samen met zijn vrouw en zoon in Doesburg. Hij sport graag en gaat het liefst één keer per jaar naar Oostenrijk om te skiën.

Nevenactiviteiten

Christian geeft naast zijn werk trainingen in zakelijk financieren en introductie programma. Hiervoor is hij ook gecertificeerd bij HRD leergang.

In zijn vrije tijd is hij penningmeester bij de tennisbaan en voorzitter van de medezeggenschapsraad van een basisschool.

Trots op bij ROS

Christian krijgt energie als hij ondernemers heeft geholpen bij het afsluiten van een financiering, waardoor de droom van de ondernemer uit kan komen.

Cases

Met deze 5 tips vergroot je de kans op kapitaal

Je hebt een financiering aangevraagd bij je bank, maar die is afgewezen. Hoe kan dat nou? En waar moet je beginnen als je financieringsvraag complex is, bijvoorbeeld wanneer je startkapitaal zoekt of een negatief eigen vermogen hebt? De meeste van onze opdrachtgevers voor financieringsadvies komen met een van deze vragen bij ons binnen. Directeur Financieringen…

Hoe verloopt een Quickscan

Hoe verloopt een Quickscan Een onderneming bevindt zich in een lastige situatie: doelstellingen worden niet gehaald, resultaten vallen tegen, het eigen vermogen is te laag, de liquiditeit staat onder druk of de interne en personele organisatie is onvoldoende op orde. Vragen als ‘’hoe toekomstbestendig is mijn businessmodel’, ‘hoe kan ik mijn vermogen en resultaat verbeteren’…