Home > Team > Mark Geessink

Mark Geessink

Directeur

basisbestandprive_0006_Mark-Geessink-foto-privé-def
Mark zijn hobby is vissen en hij gaat één keer jaar een week zalm vissen in Ierland.

Werkervaring

Mark heeft in 1996 ROS opgericht en opgebouwd tot waar het nu staat.

Opleiding

Landbouwuniversiteit in Wageningen - Economie en Bedrijfskunde

Over mij

Mark is getrouwd en woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Eibergen. Zijn hobby is het rijden en onderhouden van klassieke auto’s, waarmee hij ook meerdere rally’s per jaar rijdt, o.a. de Mille Miglia.

Nevenactiviteiten

Mark is managing director bij de Hooge Raedt Groep, waar hij verantwoordelijk is voor de family office van de familie Bakhuizen.
Ook zit hij in het College van Bestuur van het Zone College.
Daarnaast is hij importeur van Italiaanse wijnen.

Trots op bij ROS

Mark is trots op wat zijn collega's elke dag weer neerzetten en presteren. Ook is hij natuurlijk super blij en trots op alle klanten die hij heeft mogen adviseren in de afgelopen 25 jaar.

Cases

Het verkooptraject van Wessels Tegels

Nico Wessels en Werner Hegeman zijn bijna 25 jaar eigenaar en aandeelhouder van Wessels Tegels geweest, in de tegelafbouw destijds de grootste in Nederland. Wessels Tegels richtte zich op complete afbouwprojecten met tegels en sanitair, breidde uit met een grote tegelshowroom en voegde in de loop der jaren twee natuursteenbedrijven toe aan hun groep. Werner…

5 tips bij reorganisatie

Reorganisatie en ontslag, het bezorgt veel van onze opdrachtgevers hoofdpijn. Dat kunnen we ons goed voorstellen, maar een goede voorbereiding en een strak plan voorkomen slapeloze nachten. In onze 25 jaar praktijkervaring met reorganisaties zijn we aardig door de wol geverfd. We kennen de ratio én de emotie – en kunnen inmiddels een boek vullen…