Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Vacature Junior Organisatieadviseur

Ondernemend – Analytisch – Energiek – Zelfstandig – Oplossingsgericht – Daadkrachtig 

Sluiten deze woorden naadloos aan op jouw persoonlijkheid en wil jij je ontwikkelen als organisatieadviseur? Heb je al wat ervaring in het vak, maar weet je nog niet welke richting jouw voorkeur heeft? Binnen deze functie kun je ervaring opdoen binnen de verschillende expertises van ROS Managementregie.

Functie-omschrijving

Als Junior Organisatieadviseur bij ROS Managementregie krijg je de mogelijkheid om projectmatig binnen verschillende expertises (corporate finance, corporate recovery, financieringsadvies en reorganisatie) ervaring op te doen. Kom je erachter dat je vooral de financiële vraagstukken leuk vindt? Dan kun je je na verloop van tijd bijvoorbeeld specialiseren in corporate finance. Blijk je toch meer interesse te hebben in zwaar-weer-trajecten? Dan focus je je op corporate recovery. Wil je allround blijven werken? Dan is dat ook mogelijk! Afhankelijk van jouw voorkeur en ontwikkeling geef je invulling aan jouw functie.

Je werkzaamheden kunnen, afhankelijk van de projecten en jouw voorkeur, onder andere bestaan uit:

 • het analyseren en interpreteren van financiële, organisatorische, bedrijfskundige, HR-, juridische en complexe organisatievraagstukken;
 • het opstellen van rendements-, balans-, liquiditeits- en investeringsprognoses en andere financiële overzichten;
 • het uitvoeren van waardebepalingen;
 • het ondersteunen bij reorganisaties;
 • het houden van interviews met medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie;
 • het schrijven van rapportages zoals bedrijfsscans, herstructureringsplannen, informatiememoranda, waarderingsrapporten of reorganisatieplannen.

Samen met jouw collega’s onderhoud je het contact met de opdrachtgever en ga je mee naar klantlocaties. Je helpt organisaties een volgende stap te zetten en vooruit te kijken, ongeacht de fase en situatie waar de onderneming zich in bevindt. Van groei tot krimp, van overnames tot verkoop.

Wat neem je mee?

We zijn vooral op zoek naar een match in persoonlijkheid. Dit kan iemand zijn die heel goed is in de cijfermatige kant, maar dit kan ook iemand zijn die meer interesse heeft in de organisatorische projecten. We zoeken een assertieve zelfstarter die goed gedijt in een organisatie waar veel gebeurt. De ene keer kom je om in het werk en de andere keer heb je alle tijd om je rapportages te verwerken. Jij vindt die afwisseling prettig en krijgt hier energie van. Je krijgt in deze functie veel vrijheid en dat sluit goed aan op jouw proactieve werkhouding. Verder neem je het volgende mee:

 • je hebt een afgeronde wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy, Finance, Organisatiewetenschappen, HR en/of Juridisch;
 • je hebt minimaal één jaar werkervaring, waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met organisatieadvies in één van de expertises van ROS;
 • je toont eigenaarschap, bent doortastend en analytisch sterk;
 • je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • je toont een hoge mate van zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij?

ROS Managementregie is een organisatieadviesbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van organisaties omtrent management, financiën, organisatie en personeel. Wij zijn expert op het gebied van corporate finance, financieringsadvies, reorganisatie en corporate recovery (bijzonder beheer). ROS onderscheidt zich door een combinatie van advies en uitvoering, en betrokkenheid gedurende de hele levenscyclus van een organisatie. In goed weer en zwaar weer.

ROS Managementregie werkt sinds februari 2021 samen met ROMYN Recruitment, experts in werving en selectie, interim management en executive search.

De locaties van ROS Managementregie bevinden zich in Deventer (De Poort van Deventer, langs de A1) en Eibergen. Het team werkt nauw met elkaar samen en is op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Je vult elkaar aan, overlegt en leert van elkaar. Dit gebeurt in openheid en transparantie.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een uitdagend avontuur waar je mag meewerken aan de groei van een innovatieve en kwalitatieve organisatie. Idealiter werk je in deze functie 40 uur. In overleg is 32 of 36 uur per week ook mogelijk. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bij voorkeur ingaande per september of oktober 2021, met het uitzicht op een vast dienstverband.

Je wordt ingeschaald tussen €2400,- en €3000,- bruto per maand bij fulltime (40 uur) werken. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto en een bonus. Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als vakgerichte ontwikkeling.

Interesse?

ROMYN Recruitment is exclusief verantwoordelijk voor het succesvol invullen van de functie. Solliciteren kan tot 1 juli door je cv en motivatie te sturen naar eva.kamers@romynrecruitment.nl. Bij vragen kun je Eva bereiken op 06-30530161.